INDUSTRIJA

PolarIndustrija Područja primjene

Industrija u širem smislu riječi je veliki potrošač vode. Suvremeni složeni proizvodni procesi koriste sve sofisticiranije i za održavanje osjetljivije uređaje koji se griju ili hlade vodom.

Istovremeno, poštujući zahtijev za efikasnom i rentabilnom proizvodnjom Proizvođači moraju troškove održavanja i zastoje u proizvodnji svoditi na najmanju moguću mjeru.

Ugradnjom POLAR uređaja mire se ova dva zahtijeva: POLAR savršeno i dugoročno štiti i najsloženije uređaje i postrojenja od kamenca i korozije, a njegova ugradnja smanjuje troškove održavanja, prečeste zamjene dijelova i zastoje u proizvodnji uzrokovane problemom kamenca.


BRODOGRADNJA

PolarBrod1 Područja primjene

POLAR uređaji plove svim morima svijeta još od vremena pogona na paru kada su štitili parne kotlove od debelih naslaga kamenca.

Danas od kamenca štite složene uređaje za hlađenje brodskih diesel motora, uređaje za desalinizaciju vode kao i brodske kuhinje i sanitarne čvorove.

Ugrađeni su kao standardno riješenje u u nekoliko tisuća brodova u vlasništvu više od 400 pomorskih tvrtki.


 

HOTELSKI, UGOSTITELJSKI, POSLOVNO-TRGOVAČKI I STAMBENI OBJEKTI

PolarHotel Područja primjene

U objektima ove namjene, postoji čitav niz “mokrih čvorova” i potrošača vode. Kupaonice, kuhinje, barovi, praonice, kotlovnice, sustavi grijanja i hlađenja, bazeni.

Kao i u industriji, troškovi održavanja i zamjene potrošnih dijelova moraju biti svedeni na minimum a potrebno je zadovoljiti i higijenskim i estetskim kriterijima izgleda i održavanja sanitarnih čvorova.

Zemlje razvijenog standarda sa visokim estetskim i higijenskim kriterijima izgradnje i održavanja ugostiteljskih, radnih i stambenih prostora, prihvatile su POLAR tehnologiju kao cjelovitu, vrhunsku, sigurnu i dugovječnu zaštitu vodovodnih sustava od kamenca i korozije.


 

OSTALA PODRUČJA PRIMJENE

naselje Područja primjenePodručje primjene POLAR tehnologije zapravo je široko koliko i područje primjene vode.

Gdje god se troši voda, postoji problem kamenca i korozije koji za sobom povlače visoke troškove održavanja, čišćenja, zastoja i zamjene dijelova instalacija oštećenih kamencem ili kemijom upotrebljavanom za njegovo uklanjanje.

Sve što čini i koliko znači u industriji, brodogradnji, hoteljerstvu i ugostiteljstvu, POLAR čini i znači za domaćinstva, zubarske ordinacije, pekare, mljekare, plastičarski obrt, frizerske salone, kafiće, škole, domove, gradske fontane i sl..

© 2007. Vodoterm d.o.o. / Sva prava pridržana. Registriran na Trgovačkom sudu u Zagrebu. OIB 32762480137 / Sjedište: Odvojak Reberec 007, 10 362 Zagreb

Design by giga-green.hr