O proizvođaču

OPĆENITO
Tvrtka POLAR International A/S je norveška tvrtka utemeljena davne 1938 godine.
Prva je u svijetu primijenila prirodni fenomen blagotvornog utjecaja magnetskog polja na vodu.

POČECI
Svoju prvu masovnu primjenu, Polar tehnologija dobila je na brodovima. Još od vremena parnog pogona, Polar plovi svim morima svijeta. Do danas je ugrađen u tisuće brodova u vlasništvu nekoliko stotina pomorskih tvrtki.

ZASTUPNIČKA MREŽA
Putem mreže ekskluzivnih teritorijalnih Zastupnika tvrtke Polar International A/S, Polar uređaji vremenom su nalazili primjenu širom svijeta u industriji, pomorstvu, ugostiteljstvu, zdravstvu, domaćinstvima.
Polarovi Zastupnici uživaju potpunu, stalnu i izravnu potporu svoga Principala te sa njim razmjenjuju praktična iskustva i najnovija teoretska saznanja iz primjene Polar tehnologije u različitim uvjetima i na različitim tržištima. Djelotvornost, pouzdanost i dugovječnost POLAR tehnologije tako je višekratno potvrđivana – službeno i znanstveno u laboratoriju proizvođača i izumitelja POLAR International A/S, a iskustveno u gotovo bezbrojnim instalacijama i primjenama koje su ostvarili njegovi Zastupnici širom svijeta.

RAZVITAK
Tvrtka Polar International A/S posebnu pozornost pridaje znanstvenim istraživanjima i usavršavanju POLAR tehnologije u suradnji sa vodećim svjetskim znanstvenim institutima i društvima za standardizaciju.

IDEJA VODILJA
POLAR sustav je razvijan, ispitivan i usavršavan kroz više od pola stoljeća sa svrhom da služi neodvojivom jedinstvu Čovjeka i Prirode.
ČOVJEKU služi u njegovim složenim zahtjevima u potrošnji vode i bezbrojnim načinima njezina iskorištavanja, uklanjajući i spriječavajući probleme vezane uz kamenac, koroziju i mehaničke nečistoće.
PRIRODI služi jer vodu ostavlja neizmjenjenog okusa, mirisa, boje i kemijskog sastava, te je nakon obrade vraća u njezino kruženje neizmjenjenu i nezagađenu.

Riješenje
… U KORIST ČOVJEKA I PRIRODE …

© 2007. Vodoterm d.o.o. / Sva prava pridržana. Registriran na Trgovačkom sudu u Zagrebu. OIB 32762480137 / Sjedište: Odvojak Reberec 007, 10 362 Zagreb

Design by giga-green.hr