Vodoterm d.o.o.

licencirani stručnjak za kupaonice

vodoterm logo donji O namaVodoterm d.o.o. je specijalizirana tvrtka za izvođenje radova na instalacijama vode, odvodnje, grijanja, plina i klimatizacije.
Svi naši djelatnici rade po visokim standardima tvrtke Vodoterm, koja godinama usavršava znanje i vještine svojih djelatnika po najvećim europskim tvornicama i tvrtkama.

 

Dokaz tome su uspješno izvedeni i predani projekti, dobivanje licenci ovlaštenog servisa raznih brandova, kao i višegodišnja poslovna suradnja sa bau marketima, trgovačkim lancima, tvornicama, te malim i velikim subjektima.

 

Radi loše ekonomske situacije u svijetu, odlučili smo napraviti novu organizaciju tvrtke kako bi pratili višegodišnji rast poslovanja.
Krenuli smo u vlastiti projekt i stvaranje branda moja kupaonicakako bi osobama koje žele renovirati kupaonicu ili stan mogli ponuditi kvalitetnu i kompletnu uslugu adaptacije kupaonice.
Kako je svaka adaptacija kupaonice kompleksan i zahtjevan projekat, te se mora odraditi u vrlo kratkom roku, odlučili smo zaposliti trgovce, instalatere, keramičare, električare i voditelje projekata kako bi mogli kvalitetno i brzo zatvoriti kompletnu uslugu.

 

Stalnim rastom i educiranjem djelatnika, otvaramo nove projekte kako bi uvijek Vama bili na usluzi i kako bi Vi uvijek u nama prepoznali višegodišnjeg partnera.

 

Vaš Vodoterm 

kvaliteta i sigurnost

© 2007. Vodoterm d.o.o. / Sva prava pridržana. Registriran na Trgovačkom sudu u Zagrebu. OIB 32762480137 / Sjedište: Odvojak Reberec 007, 10 362 Zagreb

Design by giga-green.hr